Επεισοδιακά ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του τελικού στο GNTM καθώς η Όλγα εκφράστηκε για ακόμη μια φορά επιθετικά στην Κυβέλη με τα λόγια που είπε να καταγράφονται στην κάμερα.
Οι διαγωνιζόμενοι Όλγα Ντάλλα, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και Κυβέλη Χατζηευστρατίου μάχονται για τον πολυπόθητο τίτλο, με τους δύο πρώτους να μην την θέλουν ούτε… ζωγραφιστή.
Όταν ήρθε η σειρά της Κυβέλης να εμβολιαστεί τότε ακούγονται τα «γαλλικά» της λέγοντας: «Άντε γ*** μω** παλιοπ****να! Άντε γ***!»
Δείτε επίσης: Τον μικρό της γιο εμβολίασε η Νίκη Κεραμέως
- Γ. Κεφαλογιάννης: 35.500 προσεισμικοί έλεγχοι ολοκληρώθηκαν σε δημόσια κτίρια
- ΥΠΕΞ: Η συνάντηση Γεραπετρίτη-Γκιλφόιλ ενισχύει τη βούληση για την ανάδειξη της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου στην περιοχή
- ΥΠΑΑΤ: Κατατέθηκε το Σχέδιο Δράσης για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχείρισης και ελέγχου των αγροτικών επιδοτήσεων
- Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα: Το άναμμα του δέντρου στην Αριστοτέλους στις 3 Δεκεμβρίου
- Η αναζήτηση λύσης στην Ιθάκη: Μία εσωτερική πάλη
![]()
