Ο κ. Γεώργιος Βαρυθυμιάδης επισκέφτηκε την Τουρκία με σκοπό να παραστεί ως εκπρόσωπος του Ποντιακού Ελληνισμού, στην αυριανή Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη Παναγία Σουμελά Τραπεζούντος
Στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινουπόλεως κρατείται παρά την θέλησή του, από τις τουρκικές αρχές, ο πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας, Γεώργιος Βαρυθυμιάδης, ο οποίος είχε επισκεφτεί την Τουρκία για να παραστεί ως εκπρόσωπος του Ποντιακού Ελληνισμού, στην αυριανή Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στη Παναγία Σουμελά Τραπεζούντος, όπως αναφέρει η ανάρτηση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας στο Facebook.

Η ανάρτηση αναφέρει επίσης πως «τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής αφέθησαν ελεύθερα να συνεχίσουν το ταξίδι, μεταξύ αυτών και η Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Μαρία Αντωνιάδου», υποστηρίζοντας ότι «γίνονται κινήσεις προκειμένου να βρεθεί λύση στο απαράδεκτο και προσβλητικό πρόβλημα που δημιούργησαν οι τουρκικές Αρχές».
Δείτε επίσης: Τουρκία: 17 νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες (video)
Τελευταίες ενημερώσεις:
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
![]()

