«Όταν είδα τον νεκρό τα έχασα» ανέφερε ο 52χρονος
Ο 52χρονος ψαράς Αντώνης Πουρνάρας ο οποίος βρήκε 74χρονο άνδρα νεκρό μέσα στη θάλασσα αφού πιάστηκε στα δίχτυα του στον Βόλο, μίλησε στην εφημερίδα «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και μεταξύ άλλων είπε πως δεν τον έριξε ξανά στο νερό όπως υποστηρίζεται. Τόνισε μάλιστα ότι το τελευταίο διάστημα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του ότι έχει χάσει τον αδελφό του.
Θυμίζουμε πως ο 52χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία μη αναγγελίας νεκρού λόγω του ότι δεν ενημέρωσε για τον εντοπισμό του.
Αναλυτικά ο ίδιος είπε:
«Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα και όταν είδα τον νεκρό ψαροντουφεκά στην παραλία της Μελανής, τα έχασα. Είμαι πολύ σοκαρισμένος ακόμη. Έχω περάσει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση το τελευταίο 4μηνο με την οικογένειά μου και όταν είδα τον νεκρό ψαροντουφεκά, τα έχασε και πανικοβλήθηκα».
«Τον είδα από μακριά και αμέσως έφυγα. Δεν τον έβαλα στο σκάφος μου, ούτε τον έριξα στη θάλασσα όπως λένε».
Δείτε επίσης: Αφγανιστάν: Οι Ταλιμπάν χαιρετίζουν τις υποσχέσεις για βοήθεια
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
- Γιορτή σήμερα 22 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τιμά η Εκκλησία τον Όσιο Αβέρκιο
- Έκρηξη ανησυχίας στο Κίεβο: πυραυλική επίθεση δέχθηκε η ουκρανική πρωτεύουσα, εκρήξεις στην πόλη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

