«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη μιλώντας για τη δολοφονία του
Η γνωστή παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη παραχώρησε συνέντευξη στο MEGA και μίλησε για αρκετά θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ελληνική τηλεόραση.
Σχολίασε τόσο την προτίμηση του κόσμου στις σειρές, ενώ αναφέρθηκε και στην άσχημη πορεία που παρουσιάζει το «Big Brother».
Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ οποίος δολοφονήθηκε και όντας φανερά συγκινημένη είπε πως «είναι σαν να έφυγε η ίδια».
«Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με ειδοποίησε προσωπικά ο Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής ο οποίος μου είπε “Ζήνα σκοτώσανε τον Γιώργο”. Ούρλιαζα. Όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέμα και ότι πρέπει να δούμε ότι είναι αλήθεια. Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα ότι ήταν αλήθεια… Εγώ ξέρω πώς το βιώνω, κάθε βράδυ μόνη μου, στο σπίτι μου. Και κάθε μέρα που πάω στην εκπομπή και κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα, να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο, σε ενεστώτα χρόνο θα μιλάω πάντα. Είμαι εγώ. Είναι σαν να έφυγα και εγώ».
Δείτε επίσης: Σφιντέρσκι: «Μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα»
- Σοκ στην Αττάλεια: Πατέρας τριών παιδιών σκοτώθηκε σε βουτιά από προβλήτα ξενοδοχείου
- US Open: Πρόκριση για Σβιάτεκ και Γκοφ, εκτός Φριτς, Κις και Ανισίμοβα
- Τουρισμός σε δύο ταχύτητες: Τι δείχνουν Σεπτέμβριος και Οκτώβριος για τα έσοδα
- Μαύρη λίστα στο Χόλιγουντ: ο Ντάλτον Τράμπο, ο «Σπάρτακος» και τα ορφανά Όσκαρ
- Σφοδρά πλήγματα στον νότιο Λίβανο από το Ισραήλ μετά τα drones της Χεζμπολάχ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
