Ελληνική κουζίνα: Νέο τεύχος κυκλοφορεί την Κυριακή με το Βήμα

Ελληνική κουζίνα: Νέο τεύχος κυκλοφορεί την Κυριακή με το Βήμα

Ανακαλύψτε το νέο τεύχος της Ελληνικής Κουζίνας με συνταγές που ξυπνούν μνήμες από την παιδική σας ηλικία. Το νέο τεύχος του περιοδικού Ελληνική Κουζίνα θα είναι διαθέσιμο μαζί με την εφημερίδα Το Βήμα αυτή την Κυριακή, 4 Μαΐου. Αναζητώντας τις σπιτικές γεύσεις, οι αναγνώστες καλούνται να γιορτάσουν τις μαμάδες τους με ένα τεύχος γεμάτο νοσταλγία. Σε αυτή τη συλλογή θα βρείτε αγαπημένες συνταγές από γνωστούς σεφ, που επαναφέρουν στη μνήμη γεύσεις των παιδικών χρόνων, όπως κρέμα καραμελέ, ζελέ φρούτων και μπισκοτογλυκό.

Επιπλέον, το τεύχος περιλαμβάνει πέντε γευστικά κέικ, ιδανικά για να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με σοκολάτα, φρούτα και ξηρούς καρπούς, καθώς και γεύματα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, σχεδιασμένα για να ενισχύσουν τη δύναμη και την ευεξία των μητέρων. Το περιοδικό ταξιδεύει τους αναγνώστες στη Λήμνο, παρουσιάζοντας τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού.

Η εμπειρία περιλαμβάνει γευσιγνωσίες από ντόπια προϊόντα, δημιουργικά σάντουιτς και υπέροχα cocktail που καταγράφουν την ιστορία του τάπερ της Ελληνίδας μάνας. Στο περιοδικό, αναγνωρίζουμε τις γυναίκες που, αν και δεν έχουν παιδιά, υμνούν την μητρότητα με μοναδικό τρόπο.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play