Τα πρώτα λόγια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του 33χρονου πιλότου που ομολόγησε πως σκότωσε τη σύζυγό του Κάρολάιν
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος στις δηλώσεις του αναφέρει πως το μόνο που ζητά σχετικά με το βιβλίο που φέρει πάνω την φωτογραφία του είναι η αφαίρεση αυτής για να μην διαταραχθεί η οικογένειά του ενώ σε ότι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση τα αρνείται όλα.
«Μελετώ τη δικογραφία. Περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης.
Σχετικά με τη φωτογραφία μου στο βιβλίο, εφ’ όσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου.
Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δε θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο γι’ αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση, ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου» είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.
Δείτε επίσης: Η Ιωάννα Μαλέσκου στη Μονεμβασιά με τον αγαπημένο της (vids)
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοινώνει την ανάπτυξη επιπλέον στρατιωτικών μέτρων
- Συρία: Ιστορικές βουλευτικές εκλογές με έμμεση ψηφοφορία για την εκλογή του πρώτου κοινοβουλίου μετά την εποχή Άσαντ
- Τουρκία: Εισαγγελική έρευνα κατά του Ισραήλ μετά τις καταθέσεις μελών του στολίσκου Sumud
- Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS στην Αυστρία λόγω καταγγελιών κακοποίησης
- Ισραήλ: Σημαντικές καταγγελίες για κακομεταχείριση Ελλήνων ακτιβιστών από την ΕΕΔΑ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr