Η Εθνική πόλο Νέων Γυναικών ηττήθηκε από την Ισπανία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου με 11-9

Η Εθνική πόλο Νέων Γυναικών γνώρισε ήττα από την Ισπανία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου, αποχαιρετώντας τον τελικό. Η Εθνική μας ομάδα παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στον ημιτελικό αγώνα με την Ισπανία. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα φαινόταν να κυριαρχεί, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσίασε σημαντική πτώση στην απόδοσή της, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 11-9 και να χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών Κ20, το οποίο διεξάγεται στην πόλη Σαλβαδόρ της Βραζιλίας.

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε τον ημιτελικό με ιδανικό τρόπο, προηγήθηκε 4-0 στην αρχή της δεύτερης περιόδου, ωστόσο η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο ημίχρονο, η ομάδα βρέθηκε με σημαντική διαφορά, αλλά υπέστη αμυντικά λάθη που έδωσαν τη δυνατότητα στις Ισπανίδες να ισοφαρίσουν σε 7-7, πριν τελικά να εξασφαλίσουν τη νίκη.

Η Εθνική μας θα αγωνιστεί τώρα στον μικρό τελικό, διεκδικώντας το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στην Ιταλία. Η Ιταλία ηττήθηκε από τις ΗΠΑ στη διαδικασία των πέναλτι με 13-11, μετά από έναν σφιχτό αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ελληνίδες είχαν νικήσει τις Ιταλίδες στην πρεμιέρα της διοργάνωσης με 13-11.

Τα αποτελέσματα του ημιτελικού είναι τα εξής: ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 11-9, με οκτάλεπτα 0-3, 3-4, 3-0, 5-2.

Η Εθνική μας (Γιώργος Ντόσκας): Κωνσταντοπούλου, Κρασσά 2, Κοβάτσεβιτς, Φουράκη 2, Δρακωτού, Πιοβάν, Κλαψιανού, Κουρέτα 1, Μπέτα, Τριχά 2, Τζωρτζακάκη, Καραμπέτσου 2, Κυριακοπούλου, Σαλταμανίκα.

Για την Ισπανία, σκόραραν: Πιράλκοβα Κοέλιο 5, Μποϊξαντέρα 2, Κασάδο 1, Γκούρι 1, Πεναλβέρ 1, Μουνιόθ 1.

in.gr

Loading

Play