Κίνηση της ΑΕΚ για τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη του ΟΦΗ

Κίνηση της ΑΕΚ για τον Γιάννη Θεοδοσουλάκη του ΟΦΗ

ΑΕΚ στοχεύει στον Γιάννη Θεοδοσουλάκη του ΟΦΗ, επενδύοντας σε νέους ταλέντους για τη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ φαίνεται να είναι κοντά σε μια ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση νεαρού Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς μετά την απόκτηση του Δημήτρη Καλοσκάμη, ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης του ΟΦΗ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας . Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Κρητικούς μέχρι το 2027, φαίνεται να προετοιμάζεται για τη μετακόμισή του στα κιτρινόμαυρα.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ο Θεοδοσουλάκης κατέγραψε 19 συμμετοχές και πέτυχε τρία γκολ, ξεχωρίζοντας για την ταχύτητά του και την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση. Έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, κάτι που τον καθιστά πολύτιμο για την ΑΕΚ. Κομβικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής της υπόθεσης διαδραματίζει ο Μηνάς Λυσάνδρου, πρώην στέλεχος του ΟΦΗ και νυν CEO της ΑΕΚ, ο οποίος έχει ήδη συμβάλλει στην ενίσχυση της ομάδας με νέους παίκτες κάτω των 21 ετών που θα είναι αναγκαίοι στη νέα σεζόν.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη, ο Άγγελος Αγγελόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ έως το 2027 και θα παραμείνει στην ομάδα, υπογράφοντας ως το καλοκαίρι του 2027. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Β’, αναμένεται να είναι τρίτη επιλογή τη νέα σεζόν πίσω από τους Θωμά Στρακόσα και Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο ατζέντης του, Παναγιώτης Πανουτσόπουλος, επιβεβαίωσε τη νέα συμφωνία μέσω social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την Opap Arena.

Κατά την προηγούμενη σεζόν, ο Αγγελόπουλος είχε 10 συμμετοχές με την ΑΕΚ Β’ και έχει μια συμμετοχή με την Κ21 της Εθνικής Ελλάδας.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play