Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου με δυόσμο και κατίκι Δομοκού: μια γεύση καλοκαιριού

Κολοκυθοκεφτέδες φούρνου με δυόσμο και κατίκι Δομοκού: μια γεύση καλοκαιριού

Ανακαλύψτε τη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες στο φούρνο με δυόσμο και κατίκι Δομοκού, ιδανική για καλοκαιρινές βραδιές. Με την άφιξη του Αυγούστου, οι υψηλές θερμοκρασίες μας προετοιμάζουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή η συνταγή έρχεται να μας ταξιδέψει πίσω στις όμορφες γεύσεις του καλοκαιριού. Η συνταγή των κολοκυθοκεφτέδων στο φούρνο με δυόσμο και κατίκι Δομοκού είναι εύκολη, ιδανική για τις ζεστές μεσημεριανές ώρες, συνοδευόμενη από ουζάκι και θέα τη θάλασσα.

Η διαδικασία παρασκευής είναι απλή. Ξεκινάμε τρίβοντας τα κολοκύθια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν, προσθέτοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ζυμώνουμε το μείγμα και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μία ώρα. Στη συνέχεια, πλάθουμε σε κεφτεδάκια και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30 λεπτά. Έτσι, οι κολοκυθοκεφτέδες είναι έτοιμοι για σερβίρισμα, έτοιμοι να κλέψουν την παράσταση στο τραπέζι σας.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play