Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προειδοποιεί για τον αγώνα της ομάδας του με την Λάρισα, τονίζοντας τη σημασία της προσοχής και της διαχείρισης του ρόστερ. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, προπονητής της ομάδας, υπογράμμισε την ανάγκη προσοχής στον επικείμενο εκτός έδρας αγώνα με την Λάρισα (18/10, 17:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να δώσουμε στον αντίπαλο τις ευκαιρίες να μας βλάψει, δήλωσε, επισημαίνοντας ότι η Λάρισα είναι γνωστή για την ισχυρή παρουσία της στην έδρα της.
Επιπλέον, ο Βάσκος προπονητής αναφέρθηκε στη σειρά των αγώνων που έπονται, τονίζοντας την ανάγκη για στρατηγική διαχείριση του ρόστερ. Δεν είναι μόνο τα δύο παιχνίδια που έρχονται. Είναι συνολικά επτά παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή, συνεχόμενα κάθε τρεις μέρες, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τη διακοπή, ο Μεντιλίμπαρ επισήμανε πως δεν επηρέασε την προετοιμασία της ομάδας: Είχαμε αποφασίσει πως θα προετοιμαστούμε όπως πάντα, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του τελευταίου παιχνιδιού. Η προετοιμασία κύλησε κανονικά.
Για τον αγώνα στη Λάρισα, τόνισε τη σημασία της συγκέντρωσης: Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Αναφορικά με τις απουσίες, δήλωσε ότι υπάρχουν δύο τραυματίες, ο Στρεφέτσα και ο Ροντινέι, ενώ περιμένουν την επιστροφή του Μπρούνο από την Εθνική ομάδα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr