Ο Ντάνιελ Ποντένσε επιστρέφει στον Ολυμπιακό, με υποδοχή από 2.000 οπαδούς και ανακοινώσεις για τη μεταγραφή του. Ο Ντάνιελ Ποντένσε υποδέχθηκε μια εντυπωσιακή θερμή υποδοχή από περισσότερους από 2.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού, που μετέτρεψαν το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε ένα μικρό Καραϊσκάκη. Μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας, παρουσία του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος μοιράστηκε τη σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαζί τους ήταν επίσης ο αθλητικός διευθυντής Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Ο Ποντένσε εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή των φιλάθλων και θα ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Ερυθρόλευκους. Η ανακοίνωση της απόκτησής του αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.
Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στον Ολυμπιακό, όπου έχει καταγράψει συνολικά 115 συμμετοχές, με 28 γκολ και 27 ασίστ. Σημαντική ήταν η συμβολή του στην κατάκτηση της πρώτης ευρωπαϊκής κούπας για ελληνικό σύλλογο, του Europa Conference League, τη σεζόν 2023/24, καθώς και η συμμετοχή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2020.
Πηγή περιεχομένου: in.gr