Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται με ενδιαφέρον για τον Ζιγκό

Ο ΠΑΟΚ επανέρχεται με ενδιαφέρον για τον Ζιγκό

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει την απόκτηση του Γάλλου στόπερ Σαμουέλ Ζιγκό, που είναι εκτός πλάνων της Λάτσιο. Ο Σαμουέλ Ζιγκό βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Γάλλος στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Σάρι στη Λάτσιο, και το όνομά του συνδέεται με τον Δικέφαλο του Βορρά. Όπως αναφέρει η Corriere Dello Sport, η μελλοντική κατεύθυνση του Ζιγκό είναι αβέβαιη, και ενδέχεται να υπάρξει και επιστροφή του στη Γαλλία.

Ο 31χρονος παίκτης έχει αγωνιστεί για τη Μαρσέιγ, υπογράφοντας το 2022, ενώ το προηγούμενο διάστημα ήταν δανεικός στη Σπαρτάκ Μόσχας και στη Λάτσιο. Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον από ομάδες του Κατάρ και του Ντουμπάι για την απόκτησή του. Ο Ζιγκό έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, και αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ αντί 500 χιλιάδων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. Στην προηγούμενη σεζόν, αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, σημειώνοντας δύο γκολ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για τον Ζιγκό και τον ΠΑΟΚ, η Λάτσιο προγραμματίζει αποχωρήσεις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, και ο Ζιγκό είναι μεταξύ των παικτών που αναμένονται να αποδεσμευτούν. Έχοντας αποκτηθεί πρόσφατα από τη Λάτσιο, η μετακίνηση του Γάλλου μπορεί να επιταχυνθεί, καθώς ο σύλλογος σκοπεύει να ελευθερώσει θέση στη λίστα των παικτών άνω των 22 ετών.

Η μεταγραφική αγορά δείχνει κάποιο ενδιαφέρον από ομάδες στο Ντουμπάι και το Κατάρ, προσφέροντας στον ποδοσφαιριστή έναν σημαντικό μισθό. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι σοβαρός υποψήφιος. Ο σύλλογος από τη Θεσσαλονίκη, που είχε συμφωνήσει για τον δανεισμό του Μάρκος Αντόνιο από τη Λάτσιο, εξετάζει την περίπτωση του Ζιγκό, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι εκτός δράσης λόγω πόνου στην πλάτη. Η Λάτσιο έχει ορίσει την τιμή πώλησης του παίκτη γύρω από 3-4 εκατομμύρια ευρώ και δεν προτίθεται να εξετάσει δανεισμούς με οψιόν αγοράς.

Η Λάτσιο αναμένει μια επίσημη προσφορά προκειμένου να κλείσει μια ακόμη μεταγραφή στην τρέχουσα περίοδο. Εν τω μεταξύ, με τον Ρουγκέρι εκτός και τον Πάτρικ τραυματία, η ομάδα έχει περιορισμένες επιλογές στην κεντρική άμυνα για τον επερχόμενο αγώνα με την Κόμο.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play