Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 15ο πρωτάθλημα Ελλάδας με θρίαμβο 85-71 επί του Παναθηναϊκού, γιορτάζοντας την επιτυχία του. Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την κατάκτηση του 15ου τίτλου του στην ιστορία του, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με σκορ 85-71 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ δημοσίευσε ένα βίντεο διάρκειας 6 λεπτών από την απονομή, το οποίο αποτυπώνει την ενθουσιώδη υποδοχή που επιφυλάχθηκε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο από τον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, ύψωσαν την κούπα με περηφάνια και συγκίνηση.
Η ατμόσφαιρα του κόσμου στο φαληρικό γήπεδο και η αποθέωση στον Γιώργο Μπαρτζώκα ήταν αναμφισβήτητη. Ο Μπαρτζώκας, προπονητής της ομάδας, υποκλίθηκε στους φανατικούς οπαδούς, που δεν σταμάτησαν να γιορτάζουν την επιτυχία. Η συναισθηματική φόρτιση ήταν διάχυτη, καθώς οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ δήλωσαν περήφανοι για την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε ότι αυτή ήταν η πιο αξέχαστη στιγμή στην 100χρονη ιστορία της ομάδας. Μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν στην Ευρωλίγκα, αλλά ανέδειξε τη δύναμη της ομάδας και της υποστήριξης από τους φιλάθλους, που οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου.
Οι πανηγυρισμοί στις κερκίδες και η ενορχήστρωση ενός ξεχωριστού πάρτι έκαναν τη βραδιά αυτή να μείνει αξέχαστη, με τις πιο αυθόρμητες στιγμές να αντικατοπτρίζουν την περηφάνια και την ευτυχία που νιώθουν όλοι οι εμπλεκόμενοι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή περιεχομένου: in.gr