Ολυμπιακός: Ζήτηση άνω των 15.000 εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Βόλο

Ολυμπιακός: Ζήτηση άνω των 15.000 εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Βόλο

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί περισσότερα από 15.000 εισιτήρια για τον αγώνα του με τον Βόλο στη Super League. Ο Ολυμπιακός, ενώ συνεχίζει την προετοιμασία του στην Ολλανδία για τη νέα αγωνιστική περίοδο, βλέπει την ανυπομονησία των φιλάθλων του να κορυφώνεται. Η προσμονή των οπαδών για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα είναι αδιάκοπη. Η ερυθρόλευκη ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Βόλο στην 2η αγωνιστική της Super League στις 30 Αυγούστου, και οι οπαδοί περιμένουν με ανυπομονησία αυτή τη συνάντηση, που θα είναι η πρώτη τους μετά τον τελικό κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Η ζήτηση για εισιτήρια του αγώνα έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα, καθώς η ΠΑΕ Ολυμπιακός προτίθεται να ζητήσει περισσότερα από 15.000 εισιτήρια από την ομάδα της Μαγνησίας. Αυτό το αίτημα έρχεται ως απάντηση στη μεγάλη ζήτηση των φιλάθλων, οι οποίοι έχουν ήδη ξεκινήσει να ζητούν πληροφορίες για την αγορά τους. Παράλληλα, η ΠΑΕ σκοπεύει να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους οπαδούς, διασφαλίζοντας ότι οι χώροι του γηπέδου στο Βόλο θα είναι γεμάτοι από υποστηρικτές της ομάδας.

Σημειώνεται ότι περισσότερες πληροφορίες για την προμήθεια των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν λίγες ημέρες μετά τα φιλικά παιχνίδια στην Ιταλία με τις Νάπολι και Ίντερ.

Ετικέτες: Ολυμπιακός, Βόλος, Super League, εισιτήρια, φιλάθλοι

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play