Η παρέμβαση της εισαγγελίας επανέφερε τον Αλμπέρτο Ζανγκρίλο στην Τζένοα, εξασφαλίζοντας του εισιτήριο διαρκείας. Ο πρώην πρόεδρος της Τζένοα, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε καταγγελία για να εξασφαλίσει εισιτήριο διαρκείας, παρά την έλλειψη έντονων αντιπαραθέσεων. Η νυν διοίκηση αρνήθηκε να του χορηγήσει το εισιτήριο, επικαλούμενη το δικαίωμά της να αποκλείει άτομα που έχουν βλάψει την εικόνα του συλλόγου, όταν ο Ζανγκρίλο επισκέφθηκε το γραφείο εισιτηρίων στο Πόρτο Αντίκο.
Ο Ζανγκρίλο εξοργίστηκε με την απόφαση και κατέθεσε καταγγελία στην Εισαγγελία, χωρίς να γνωστοποιηθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της La Gazzetta dello Sport, η κατάσταση επιλύθηκε με παρέμβαση της εισαγγελίας υπέρ του Ζανγκρίλο, ο οποίος έλαβε τελικά το εισιτήριο διαρκείας του.
Η ένταση προήλθε από διαφωνίες σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας της Τζένοα, καθώς και την αμφισβήτηση της αύξησης κεφαλαίου που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο. Η αμερικανική εταιρεία A-Cap, πιστώτρια των προηγούμενων ιδιοκτητών, είχε προσφύγει νομικά κατά της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου, η οποία απορρίφθηκε, με τον Ζανγκρίλο να φαίνεται ότι ενεργεί ως μάρτυρας υπέρ της A-Cap στην υπόθεση. Αν και το δικαστήριο αναμένεται να εκδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2026, η πλευρά του Νταν Σούκου συνεχίζει να αντιτίθεται στην παρουσία του στο γήπεδο.
Πηγή περιεχομένου: in.gr