Άγνωστοι κατακρεούργησαν τη φάτνη στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας πιθανώς αργά τη νυχτά. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από διερχόμενους το πρωί της Τρίτης που με λύπη αντίκρισαν τον βαλνδαλισμό του διάκοσμου.
Ειδικότεροι, σύμφωνα με το pelop.gr, οι βάνδαλοι έσπασαν τα χέρια από τους μάγους, “εξαφάνισαν” κάποια δώρα, έκοψαν το κεφάλι ενός μάγου και κατόπιν τον τοποθέτησαν πάνω στην αγελάδα.
Δεν αρκέστηκαν, όμως, σε αυτά και εν συνεχεία τοποθέτησαν το χέρι ενός μάγου στα οπίσθια ζώου εντός της φάτνης δημιουργώντας μία χυδαία εικόνα που έρχεται να κορυφώσει την προσβητική πράξη που διέπραξαν.
Να αναφέρουμε πως η φάτνη βρίσκεται στο κέντρου του Χριστουγεννιάτικου χωριού που έχει στηθεί στην πλατεία και το εν λόγω περιστατικό είναι το δεύτερο κατά σειρά που συμβαίνει εντός ολίγων ημερών.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις Αρχές και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Δείτε επίσης: Χιλή: Τσίπρας – Ανδρουλάκης συγχαίρουν το νέο αριστερό πρόεδρο
- Η κυβέρνηση συνεχίζει την αφήγηση περί ανομίας στα πανεπιστήμια: Οι τέσσερις πυλώνες των αυταρχικών μέτρων που προωθεί
- Δώρα ζωής από 44χρονο νοσηλευόμενο στο νοσοκομείο Παπανικολάου
- Ξεκινάει ο 9ος αγώνας No Finish Line Athens
- Ένας μύκητας ανατρέπει την κατάσταση στη μάχη κατά της λιπώδους ηπατοπάθειας
- Ενέργειες της Ινδίας κατά πακιστανικών αντιαεροπορικών συστημάτων στη Λαχόρη