Ανακαλύψτε τη συνταγή για πένες με κόκκινη σάλτσα και μελιτζάνα, ιδανική για υγιεινά και γευστικά γεύματα. Το Πάσχα πέρασε και μαζί του, οι στιγμές γλεντιού και απόλαυσης. Είναι ευεργετικό να επιστρέψουμε σε πιο ήπιους ρυθμούς, και μια καλή επιλογή είναι μια υγιεινή μεσογειακή συνταγή. Τα πιάτα με ζυμαρικά είναι πάντα δημοφιλή, και οι πένες με κόκκινη σάλτσα και μελιτζάνα είναι ιδανικές, καθώς συνδυάζουν γεύση και θρεπτική αξία σε μόλις 30 λεπτά προετοιμασίας.
Τα υλικά περιλαμβάνουν κρεμμύδι, μελιτζάνα, κολοκυθάκια, πιπεριά, σκόρδο, ντοματίνια, και βέβαια, τις πένες. Αυτή η συνταγή μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα με ό,τι έχετε στο χέρι, διατηρώντας πάντα την αυθεντική γεύση.
Η διαδικασία είναι απλή: Βράζετε τα ζυμαρικά, τηγανίζετε τα λαχανικά και συνδυάζετε όλα τα συστατικά για να δημιουργήσετε ένα χορταστικό και νόστιμο πιάτο. Προσθέστε λίγη μοτσαρέλα για επιπλέον γεύση και μην ξεχάσετε να σερβίρετε με λίγο παρθένο ελαιόλαδο για έξτρα φρεσκάδα.
Πηγή περιεχομένου: in.gr