Συνέντευξη του Ροντινέι στο Buongiorno, όπου μιλάει για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό και τα όνειρά του. Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ροντινέι στο Buongiorno του Mega, με τη Φαίη Σκορδά, το πρωί της Τρίτης (20/5). Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Ολυμπιακού και αρχηγός της ομάδας εξέφρασε με θέρμη την αγάπη του για τους ερυθρόλευκους και την Ελλάδα, αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή στην Αθήνα, την πορεία του στον Πειραιά, καθώς και τις συνήθειές του πριν και μετά από τους αγώνες. Το όνειρό του να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας παραμένει ακλόνητο, καθώς θέλει να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο όσο το σώμα του αντέχει.
Στη συνέντευξή του, ο Ροντινέι μίλησε και για την αγάπη του για τη μουσική, αποκαλύπτοντας τα αγαπημένα του τραγούδια και τις viral αναρτήσεις του στα social media. Είναι σημαντικό για μένα να μεταδίδω τη χαρά μου, δήλωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι αυτό που βιώνει δεν είναι θυσία, αλλά προνόμιο.
Ο Ροντινέι επισήμανε επίσης την επιθυμία του να παραμείνει ενεργός στον αθλητισμό: «Όσο το σώμα μου αντέχει και είμαι υγιής, θα συνεχίζω να αγωνίζομαι. Δεν σκέφτομαι πόσο καιρό θα παραμείνω στο ποδόσφαιρο».
Πηγή περιεχομένου: in.gr