Σοκαριστική υπόθεση στη Γαλλία με πρωταγωνιστή πρώην χασάπη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και φρικιαστική μεταχείριση πτώματος. Μια ανατριχιαστική υπόθεση ανθρωποκτονίας που προκαλεί σοκ εκδικάζεται αυτές τις ημέρες στη Γαλλία, με κεντρικό πρόσωπο έναν 69χρονο πρώην χασάπη και νυν ιδιοκτήτη εστιατορίου, τον Φιλίπ Σνάιντερ. Ο κατηγορούμενος έχει ομολογήσει ότι σκότωσε έναν 60χρονο ερημίτη, τον Τζορτζ Μάιχλερ, κατά τη διάρκεια μιας αποτυχημένης ληστείας στο απομονωμένο σπίτι του στο χωριό Μπρασκ. Ο Σνάιντερ και η 45χρονη σύντροφός του, Ναταλί Καμπουμπασί, εισέβαλαν στο σπίτι του θύματος, τον έδεσαν και τον φίμωσαν με σκοπό να τον ληστέψουν.
Όταν επέστρεψαν λίγο αργότερα, ανακάλυψαν ότι ο Μάιχλερ είχε χάσει τη ζωή του από ασφυξία. Ο Σνάιντερ φέρεται να προειδοποίησε τους ανακριτές με φράσεις όπως «αυτό που θα σας πω είναι φρικτό», προτού αποκαλύψει λεπτομέρειες για την απόπειρα συγκάλυψης που ακολούθησε. Μετά την ανακάλυψη του θανάτου, ο Σνάιντερ προχώρησε σε τεμαχισμό του πτώματος, καίγοντας μέρη του και προσπαθώντας να μαγειρέψει άλλα σε μια κατσαρόλα.
Στην υπόθεση συμμετέχει και ένας 25χρονος νεκροθάφτης, ο οποίος κατηγορείται ως συνεργός. Ο νεαρός ισχυρίζεται ότι ο Σνάιντερ τού έδωσε εντολή να μαγειρέψει το ανθρώπινο κρέας, υποστηρίζοντας ότι θα το προσέφερε για τον σκύλο. Η κόρη του θύματος δήλωσε την εξαφάνιση του πατέρα της όταν έλαβε ένα ύποπτο μήνυμα από το κινητό του.
Οι αρχές εντόπισαν το ζευγάρι στο βαν του Μάιχλερ, όπου βρήκαν ίχνη αίματος και ανθρώπινα λείψανα. Ο Σνάιντερ έχει δηλώσει ότι αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις του, αναφέροντας ότι εκείνη την εποχή βίωνε μια ζωή γεμάτη αλκοολισμό και ναρκωτικά. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει περιλαμβάνουν απαγωγή που οδήγησε σε θάνατο και βεβήλωση πτώματος, με την ετυμηγορία του δικαστηρίου να αναμένεται στις 22 Μαΐου.
Πηγή περιεχομένου: in.gr