Στην Πιερία το 3ο Olympus Adrenaline & Nature Festival στις 3-4 Οκτωβρίου

Στην Πιερία το 3ο Olympus Adrenaline & Nature Festival στις 3-4 Οκτωβρίου

Με επίκεντρο το δημοτικό πάρκο Λιτοχώρου και παράλληλες δράσεις σε διαφορετικά σημεία της Πιερίας, το 3ο Olympus Adrenaline & Nature Festival θα πραγματοποιηθεί στις 3 – 4 Οκτωβρίου. Το Festival φέρνει μαζί φύση, περιπέτεια, πολιτισμό, άθληση και αδρεναλίνη, προβάλλοντας τις δυνατότητες του τόπου στις σύγχρονες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου και υλοποιείται από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Πιερικό Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.), τον δήμο Δίου-Ολύμπου και το Επιμελητήριο Πιερίας, με την επιμέλεια της Open Ways Events and Travel.

Κεντρικό πρόσωπο της διοργάνωσης είναι ο Όλυμπος, το εμβληματικό βουνό και μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, ενώ στην Πιερία αναμένεται να προσελκύσουν επισκέπτες πεζοπορία, ορεινές διαδρομές, ποδηλασία, αναρρίχηση, γαστρονομία και άλλες δραστηριότητες στη φύση.

Επιχειρήσεις, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και φορείς που θέλουν να συμμετάσχουν και να εντάξουν τις δράσεις τους στο φεστιβάλ, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο: Φόρμα Συμμετοχής: https://forms.gle/yUZ8BfCabD9ymwCm6

Loading

Play