Η ΑΕΚ προχωρά σε συμφωνία για τον Ντέσερς, ενισχύοντας την επιθετική της γραμμή. Ο Σιριέλ Ντέσερς φαίνεται να είναι η κορυφαία επιλογή της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, καθώς οι πληροφορίες από την Daily Record αναφέρουν ότι έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Νιγηριανός επιθετικός θα αμείβεται με περίπου 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η ΑΕΚ επιδιώκει να συμφωνήσει και με την ομάδα του, τη Ρέιντζερς.
Η Σκωτσέζικη εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του παίκτη, αλλά η Ρέιντζερς αξιώνει κοντά στα 6 εκατ. ευρώ. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, και αναμένεται να φανεί αν θα υπάρξει πρόοδος στο μέλλον. Με την ΑΕΚ να έχει ήδη τη στήριξη του παίκτη, η κατάσταση δείχνει να προχωρά θετικά.
Στο μεταξύ, η αναζήτηση ενός βασικού αριστερού μπακ συνεχίζεται, με τις πληροφορίες να δείχνουν ότι η ΑΕΚ σκοπεύει να αποκτήσει δύο παίκτες στη συγκεκριμένη θέση. Αυτό υποδηλώνει ότι ο Σταύρος Πήλιος ενδέχεται να παραχωρηθεί δανεικός. Οι εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, όταν θα ανακοινωθεί ο Νίκολιτς και θα γίνουν οι τελευταίες κινήσεις πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Υπενθυμίζεται ότι, στις 23 Ιουνίου, οι παίκτες της ΑΕΚ θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα προς την Ολλανδία, με προορισμό το Μπουργκ, όπου θα διεξαχθεί το κύριο στάδιο της προετοιμασίας.
Πηγή περιεχομένου: in.gr