Δύο υποθέσεις – σύλληψη των διακινητών και μεταναστών – Ένας νεκρός
Την ζωή του έχασε ένας μετανάστης, όταν το αυτοκίνητη που οδηγούσε ο διακινητής του δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών στην Εγνατία οδό, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να ανατραπεί. Μέσα στο όχημα βρίσκονταν πέντε συνολικά άτομα.
Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην επαρχιακή οδό Ελαιοχωρίου – Μυρτόφυτου Καβάλας και ο διακινητής συνελήφθη.
Ένα ακόμη περιστρατικό συνέβη λίγες ώρες αργότερα, όταν διακινητής μετέφερε παράνομα έξι μετανάστες. Το συμβάν έλαβε χώρα στον οικισμό Νίψας Έβρου.
Να σημειώσουμε, πως και στις δύο υποθέσεις οι διακινητές οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα οδήγησης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις διενεργούν το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Χανιά: Έξι συλλήψεις για τα… ζάρια – Κατασχέθηκε μεγάλο ποσό
- Στη Βουλή: Στις 18 Ιουνίου η συζήτηση και ψήφος για την Προανακριτική Επιτροπή του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη
- Διπλό ρεκόρ τηλεθέασης για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA
- Παπασταύρου: Η Ευρώπη πρέπει να καταργήσει το τείχος της ενεργειακής ανισότητας
- ΗΠΑ: Οι γυναίκες αψηφούν τις απαγορεύσεις των αμβλώσεων με θάρρος – Στο στόχαστρο γιατροί και κλινικές
- Σταύρος Καλαφάτης: «Η ευταξία της Θεσσαλονίκης στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος όλων μας»