Ανακαλύψτε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για αυγά με λουκάνικα και πιπεριές, ιδανική για brunch. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η μαγειρική απαιτεί κόπο και χρόνο στην κουζίνα. Ωστόσο, οι πιο απολαυστικές γεύσεις συχνά προέρχονται από τις πιο απλές συνταγές. Η συγκεκριμένη συνταγή του Δημήτρη Σκαρμούτσου αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό ευκολίας και νοστιμιάς, ιδανικό για brunch. Στην εκπομπή MEGA Buongiorno, ο γνωστός σεφ παρουσίασε την συνταγή του για αυγά με λουκάνικα και πιπεριές, η οποία είναι γρήγορη, εύκολη και γεμάτη γεύση.
Αυτή η συνταγή θυμίζει καλοκαίρι και μεζεδοπωλείο δίπλα στη θάλασσα, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή για ένα φιλόξενο μεσημεριανό γεύμα. Με λίγα μόνο υλικά και έτοιμη σε ελάχιστο χρόνο, αυτή η συνταγή είναι ο ορισμός της απλότητας και της απόλαυσης.
Τα υλικά
– 3 αυγά
– 3 μοσχαρίσια λουκάνικα
– 2 λευκά κρεμμύδια
– 3 πιπεριές Φλωρίνης
– 2 τριμμένες ντομάτες
– 2 στικ σέλερι
– 1 κ.γ. μέλι
– 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
– 1 κ.γ. πιπέρι κόκκινο καγιέν
– Αλάτι
Η διαδικασία
Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι, προσθέστε λίγο λάδι και στη συνέχεια το λουκάνικο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να τα σβήσετε με λίγο λευκό κρασί, αν και δεν είναι απαραίτητο. Έπειτα, προσθέστε λίγο πελτέ και την τριμμένη ντομάτα. Ανακατέψτε καλά και απλώστε τη σάλτσα σε όλο το τηγάνι πριν ρίξετε τα αυγά από πάνω. Σβήστε τη φωτιά και περιμένετε να γίνουν τα αυγά. Η συνταγή σας είναι τώρα έτοιμη.
Πηγή περιεχομένου: in.gr