Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η κοινή παρουσία Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων

Βρούτσης: Δεν είναι απαραίτητη η κοινή παρουσία Γιαννακόπουλου και Αγγελόπουλων

Συνάντηση Βρούτση με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ για την συνέχιση του πρωταθλήματος μπάσκετ. Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σε δηλώσεις του στο Action24 σχετικά με την προσεχή συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε πως δεν είναι αναγκαία η ταυτόχρονη παρουσία τους. Περιμένουμε τους ιδιοκτήτες. Σημαντικό είναι να έρθουν και οι δύο, ανεξαρτήτως ώρας.

Ο Γιάννης Βρούτσης ανέφερε ότι έχει προσκαλέσει τους ιδιοκτήτες αυτοπροσώπως στο γραφείο του το μεσημέρι, μετά τις 15:00, και επιθυμεί από την πολιτεία να διασφαλίσει ότι οι δύο παράγοντες θα εκδώσουν καθαρές δηλώσεις. Πολύ καθαρά, με ειλικρίνεια, διακριτά ο καθένας να πει ότι θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Η παρουσία των ιδιοκτητών είναι επιτακτική, καθώς εάν δεν παρουσιαστεί η μία από τις δύο πλευρές, το πρωτάθλημα θα διακοπεί. Μετά τις 15:00, αναμένονται οι δηλώσεις τους για τη συνέχιση του πρωταθλήματος, το οποίο θα προχωρήσει με κανόνες ευπρέπειας και χωρίς τοξικότητα. Σημαντικό είναι να έρθουν και οι δύο, καθώς οι δηλώσεις τους αποτελούν προτεραιότητα.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play