Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα: Άφαντοι τις κρίσιμες ώρες Ψινάκης και Δούρου

Οι κάτοικοι σε Μαραθώνα και Μάτι ζουν μια ξεδιάντροπη κοροϊδία είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Αλέξανδρος Σόμογλου Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα.

propoli

Ο κ. Σόμογλου είναι ένας εκ των 23 από τους 31 συνολικά δημοτικούς συμβούλους που κατέθεσαν επίσημο αίτημα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου αύριο για να τεθεί σε ψηφοφορία ψήφισμα που αφορά την παραίτηση του δήμαρχου Μαραθώνα.

“Προσκαλώ τον κ. Ψινάκη να έρθει αύριο να δει τον κόσμο έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο αφού όπως γράφει και ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι πολίτες είναι συγκλονισμένοι με τη στήριξη που δείχνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σόμογλου.

Παράλληλα ο κ. Σόμογλου ανέφερε ότι ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήταν εκεί τις κρίσιμες ώρες της φονικής πυρκαγιάς ενώ πρόσθεσε πως είναι η πρώτη φορά, σε σχέση με άλλες πυρκαγιές τα προηγούμενα έτη, που η λεωφόρος Μαραθώνος δεν προστατεύτηκε και υπήρχε μόνο ένα όχημα στην κάτω πλευρά του δρόμου.

Είπε τέλος πως η κ. Δούρου είναι άφαντη και τα τελευταία τέσσερα χρόνια κοροϊδεύει τον Δήμο Μαραθώνα ακόμα και με τον ΧΥΤΑ που καταστρέφει την περιοχή.

Loading