Το παιδάκι περιφερόταν στους δρόμους και πολίτες που το είδαν μόνο του ειδοποίησαν την Άμεση Δράση
Διευθύντρια νηπιαγωγείου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής και νηπιαγωγός συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, 6χρονο αγοράκι έφυγε μόνο του από το νηπιαγωγείο, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, 18 Ιανουαρίου, χωρίς οι υπεύθυνες να το αντιληφθούν.
Το παιδάκι περιφερόταν στους δρόμους και πολίτες που το είδαν μόνο του ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν τον 6χρονο σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από το νηπιαγωγείο και τον πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου.
Αμέσως μετά, αστυνομικοί ενημέρωσαν τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι έτρεξαν στο Τμήμα για να το παραλάβουν, ενώ συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνες του νηπιαγωγείου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Σβαρτσενέγκερ: Τροχαίο με καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων – Ένας τραυματίας
- Θρίλερ σε στρατιωτικό νοσοκομείο: νεκρός ο Νίκος Λεβέντης στο πάρκινγκ του 251 ΓΝΑ
- Σοκ στα μουσεία: Το κύμα θεαματικών ληστειών στην Ευρώπη μεγαλώνει
- Γιορτή σήμερα 17 Οκτωβρίου: Αυτά τα ονόματα τιμώνται στο εορτολόγιο
- Πέρασε και από τη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός με 105-100 επί της Μπαρτσελόνα στην παράταση
- Γρήγορη προστασία της αγοράς ετοιμάζει η ΕΕ, λέει η Φον ντερ Λάιεν σε περίπτωση εμπορικής σύγκρουσης
![]()

