Δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς για είδη πρώτης ανάγκης για πυρόπληκτους παρέχει από την Παρασκευή 6/8.
H ACS, αξιολογώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, σε συνεργασία με το Πανελλαδικό Δίκτυο Καταστημάτων της, από την Παρασκευή 6/8/21, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς σε όσους φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις και δήμους συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους πυρόπληκτους των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα μας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να παραδίδουν τα συγκεντρωμένα είδη πρώτης ανάγκης στα καταστήματα ACS σε κλειστές συσκευασίες, εντός χαρτοκιβωτίων, με ευδιάκριτη σήμανση «Προς πυρόπληκτους», και με πλήρη στοιχεία παραλήπτη (όνομα, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο) στο σημείο προορισμού.
Διευκρινίζεται ότι όσον αφορά την αποστολή τροφίμων, επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες (όχι γυάλινες).
- «Σημαντική μεταγραφή για τον Λεβαδειακό: Ο Παλάσιος επιστρέφει στην Ελλάδα!»
- Σημαντικός σεισμός 6 βαθμών στις Κουρίλες νήσους
- Νεκρός 45χρονος εργαζόμενος σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη
- Τραμπ: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Ουάσινγκτον
- Σύλληψη 50χρονου για θερμές εργασίες κοντά σε δασική έκταση στην Πεντέλη
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ