Αφιέρωμα του Conde Nast Traveller στις Κυκλάδες: «Οι Βρετανοί έχουν ανάγκη από έναν ασφαλή προορισμό»

To Conde Nast Traveller, ενα από τα μεγαλύτεα ταξιδιωτικά περιοδικά του Ηνωμένου Βασιλείου, κάνει αφιέρωμα στις Κυκλάδες: «Τώρα πολύ περισσότερο από ποτέ, οι Βρετανοί ταξιδιώτες έχουν ανάγκη από έναν ασφαλή προορισμό».

Στο πλαίσιο του νέου στοχευμένου προγράμματος προβολής του Γραφείου ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας, το Conde Nast Traveller εκθειάζει 5 κυκλαδίτικα νησιά που το καθένα αντιστοιχεί, σύμφωνα με το περιοδικό, σε διαφορετικό τύπο ταξιδιωτών.

propoli

«Η Ελλάδα και ειδικά οι Κυκλάδες αποτελούν την ιδανική λύση για να αναζητήσουν οι ταξιδιώτες τη δική τους γωνιά για διακοπές και να αφεθούν στο χαλαρό ρυθμό της Μεσογείου, απολαμβάνοντας ξεχωριστές εμπειρίες», αναφέρεται στο αφιέρωμα το οποίο ξεκινά το «ταξίδι» του από τη Σίφνο και ύστερα μεταβαίνει στη Σέριφο, την Ίο, η Νάξο και καταλήγει στην Άνδρο.

«Τώρα πολύ περισσότερο από ποτέ, οι Βρετανοί ταξιδιώτες έχουν ανάγκη από έναν ασφαλή προορισμό για να γεμίσουν ενέργεια, να αποσυνδεθούν από την καθημερινότητα και τελικά να εμπνευστούν», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του Conde Nast Traveller.

Αναφορικά με την εξέλιξη των κρατήσεων στα συγκεκριμένα νησιά, οι εκτιμήσεις φορέων των νησιού κάνουν λόγο για υψηλές πληρότητες την περίοδο του Αυγούστου. Ειδικά στην’Ανδρο αναμένονται πληρότητες έως και 100% τον Αύγουστο. Αντίστοιχη εικόνα αναμένεται και για τη Νάξο.

Μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του Conde Nast Traveler ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.cntraveller.com/article/cyclades-islands-greece

Δείτε επίσης: Γαλλία – Ρωσία: Θα συνομιλήσουν για το θέμα της ετικέτας στα μπουκάλια της γαλλικής σαμπάνιας

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading