Αυτό το ελληνικό νησί προτείνουν για ανοιξιάτικη απόδραση οι Αμερικάνοι

Απόλυτα ιδανικό προορισμό όχι μόνο για καλοκαιρινές διακοπές αλλά και για απόδραση την άνοιξη αναδεικνύει την Τήνο το αμερικανικό ταξιδιωτικό Μέσο Whereverfamily.com.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ιστότοπος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η Τήνος ένα νησί της κυκλαδίτικης νησιωτικής αλυσίδας, μπορεί να μην είναι τόσο πυκνοκατοικημένο κατά τους μήνες εκτός εποχής όσο άλλοι σε αυτήν τη λίστα, αλλά είναι ένας εξαιρετικός ανοιξιάτικος προορισμός από μόνη της λόγω της θρησκευτικής και πολιτιστικής σημασίας της.

propoli

Εκτός από την τραχιά ομορφιά του τοπίου, φιλοξενεί τη διάσημη εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, που προσελκύει τους επισκέπτες όλο το χρόνο στα τεράστια σκαλιά της με την ελπίδα να δεχθούν ένα θαύμα.

Το νησί, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το πλοίο από την Αθήνα, είναι γεμάτο ιστορία και τοπικές παραδόσεις και φιλοξενεί φεστιβάλ όλο το χρόνο.

Την άνοιξη, η τοπική χλωρίδα είναι σε άνθιση και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επισκεφθείτε τοπικές τοποθεσίες και να απολαύσετε την αναπτυσσόμενη γαστρονομική σκηνή».

Δείτε επίσης: Τήνος: Πώς μία μπάλα βρέθηκε στη θάλασσα

Loading