Ενίσχυση θα σημειώσουν οι βοριάδες στο Αιγαίο και στα ανατολικά παραθαλάσσια τμήματα της χώρας, με τον κίνδυνο της πυρκαγιάς να είναι αυξημένος.
Σύμφωνα με τα προγνωστικά του meteo.gr οι εντάσεις των βοριάδων στο Αιγαίο θα φτάσουν από τα 6 μέχρι και τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η ενίσχυση των ανέμων αναμένεται να δημιουργήσει δύσκολες πυρο–μετεωρολογικές συνθήκες στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας.
Πολύ υψηλή επικινδυνότητα για πυρκαγιά αναμένεται σήμερα σε: Σαμοθράκη, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Ικαρία, Σάμο, Κυκλάδες, Νότια Κρήτη, Δωδεκάνησα, Ανατολική Στερεά (Αττική και Βοιωτία), Κεντρική και Νότια Εύβοια, Λακωνία, Αργολίδα και Κύθηρα.
Δείτε επίσης: Φωτιά στο κέντρο της Αθήνας
- Η Moody’s διατηρεί την αξιολόγηση Baa3 της ελληνικής οικονομίας χωρίς αναβάθμιση
- Moody’s: Επιβεβαίωση του αξιόχρεου της Ελλάδας στην επενδυτική βαθμίδα Baa3
- Άκρως Ζωδιακό: Οδηγός με Do’s και Don’ts για τα ζώδια σήμερα
- Πώς αλληλεπιδρούν οι ελληνικές εξαγωγές με τη γαλλική οικονομία
- Δραματική νύχτα στο Μενίδι: Μαίνεται η φωτιά σε εργοστάσιο ξυλείας, ολοσχερώς καμένη επιχείρηση υποδημάτων
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ