(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Άγιοι Ανάργυροι: «Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί» – Η σοκαριστική απάντηση της ΕΛΑΣ στην 28χρονη

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA σχετικά με την γυναικοκτονία, που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, προκύπτει ότι ο αστυνομικός του «100» στον οποίο το θύμα τηλεφώνησε και ζήτησε να έρθει ένα περιπολικό έλαβε την απάντηση:

propoli

«Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Η 28χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της  έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση. Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλου, προκύπτει ότι ο αστυνομικός του «100» στον οποίο το θύμα τηλεφώνησε και ζήτησε να έρθει ένα περιπολικό έλαβε την απάντηση:

«Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος  υπενθύμισε ότι σε περίπτωση που πολίτης αντιμετωπίζει θέμα ασφάλειας ή άλλου προβλήματος υγείας υποχρεούται να συνοδεύεται με περιπολικό.

To χρονικό

Η άτυχη γυναίκα πήγε προχθές αργά το βράδυ στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, για να καταγγείλει τον φερόμενο ως δράστη, επειδή την παρενοχλούσε.

Στη συνέχεια ζήτησε αστυνομική προστασία προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, επειδή φοβόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, από το τμήμα την ενημέρωσαν πως είτε πρέπει να καταθέσει μήνυση είτε να ενημερώσει το κέντρο της Άμεσης Δράσης για να επιληφθεί περιπολικό. Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση.

Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με το «100». Εκεί, ο δράστης που την ακολούθησε, την είδε και της επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντάς τη θανάσιμα και μάλιστα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης φέρονται να άκουσαν τις φωνές της.

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος – Απέβαλε από επίθεση του θύτη

Loading