Πρόστιμα-ρεκόρ 270.300 ευρώ σε 55χρονο για εγκατάλειψη γατιών στην Καλαμαριά

Πρόστιμα-ρεκόρ 270.300 ευρώ σε 55χρονο για εγκατάλειψη γατιών στην Καλαμαριά

Συγκλονιστικά πρόστιμα συνολικού ύψους 270.300 ευρώ επιβλήθηκαν σε 55χρονο, ο οποίος εγκατέλειψε εννέα γατάκια σε οικόπεδο στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ο 55χρονος συνελήφθη χθες βράδυ από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, όπου και βεβαιώθηκαν εννέα πρόστιμα ύψους 30.000 ευρώ το καθένα για κακοποίηση ζώου.

Επιπλέον, επιβλήθηκε ένα πρόστιμο ύψους 300 ευρώ για μη τοποθέτηση ηλεκτρονικής σήμανσης. Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, με πολλούς πολίτες να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την κακοποίηση ζώων.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για παρόμοιες περιπτώσεις κακοποίησης ζώων στην περιοχή, προσπαθώντας να διασφαλίσει την προστασία των αδέσποτων και των εγκαταλελειμμένων ζώων. Η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

Loading

Play