Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την γυναικοκτονία της Κυριακής (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας από την γυναικοκτονία της Κυριακής

Το νέο βίντεο ντοκουμέντο από την γυναικοκτονία της Κυριακής έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρωντο πότε έφτασε ο δολοφόνος φέρνει στο φως το σημείο που έφτασε στον τόπο της γυναικοκτονίας ο δολοφόνος με το μηχανάκι του και το πότε ξεκίνησε πισώπλατη επίθεση στην 28χρονη Κυριακή.

propoli

Ο δολοφόνος εμφανίζεται. Το φως στο μηχανάκι του είναι αναμμένο. Το παρκάρει πίσω από άλλα που υπήρχαν στο σημείο και εδώ τον βλέπουμε να κατεβαίνει αμέσως να επιταχύνει, τυφλωμένος από το αρρωστημένο του μίσος για εκδίκηση. Έχει φτάσει όπως αποδεικνύουν και οι εικόνες αποφασισμένος να σκοτώσει και θα το κάνει μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα.

Στο καρέ διακρίνεται η Κυριακή που προσπαθεί πάνω στον πανικό της να επιστρέψει στο φυλάκιο και στο πάνω μέρος της οθόνης ο δολοφόνος της, που έχει ήδη το ένα χέρι του στην τσέπη. Σε αυτή που είχε εσκεμμένα κρύψει το κουζινομάχαιρο.

Φαίνεται με αυτή την κίνηση να το βγάζει. Είναι η στιγμή που αρχίζει να τρέχει για να υλοποιήσει αυτό που ήταν αποφασισμένος να κάνει από την αρχή.

Οι περαστικοί κοιτούν τα όσα συμβαίνουν πανικόβλητοι. Από άλλη κάμερα καταγράφονται σοκαρισμένοι, τη στιγμή της δολοφονίας.

Ο 39χρονος έχει καταφέρει να αιφνιδιάσει. Δεν τον εμπόδισε κανείς. Δεν την προστάτεψε κανείς εκείνα τα κρίσιμα και δραματικά δευτερόλεπτα. Με το μηχανάκι που λίγο νωρίτερα έκανε κύκλους έξω από το σπίτι της Κυριακής, έφτασε στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και έκοψε το νήμα της ζωής της.

Σε μια σειρά από εικόνες φαίνονται τα όσα ακολούθησαν. Με τον 39χρονο να πλήττει με το μαχαίρι την Κυριακή, τους πρώτους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το τμήμα όταν πλέον είναι αργά. Ο δολοφόνος αφοπλίζεται και ο φίλος της κοπέλας να κάνει μετά το έγκλημα τα πρώτα του βήματα εμφανώς σοκαρισμένος.

Ήταν τα δευτερόλεπτα που οι αστυνομικοί άρχισαν να συνειδητοποιούν το αποτέλεσμα της αναλγησίας τους. Που οδήγησε η αδιαφορία στα όσα τους έλεγε η Κυριακή, για τους κινδύνους και το κακό που διαισθανόταν.

Ο 39χρονος έτρεξε και σκότωσε την 28χρονη που εκείνο το βράδυ δεν έκανε λάθος. Απευθύνθηκε στην αστυνομία, αλλά έμεινε αβοήθητη και απροστάτευτη, αφημένη από όλους στον δολοφόνο της.

Ο 39χρονος δολοφόνος παραμένει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, με τους δικούς του συγγενείς να έχουν μετά το έγκλημα τις δικές τους αγωνίες.

Οι γονείς της Κυριακής, δεν έχουν κοντά το δικό τους παιδί. Η μητέρα της έχει κληθεί να καταθέσει ενώπιον αξιωματικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

Αν οι αστυνομικοί στους οποίους απευθύνθηκε η Κυριακή τη νύχτα του εγκλήματος είχαν μπει στη διαδικασία να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, αυτές οι εικόνες δεν θα είχαν καταγραφεί. Το περιπολικό που ζητούσε το θύμα, αλλά της αρνήθηκαν ήταν εκεί. Κάτω από το Α.Τ. Δίπλα από το φυλάκιο. Λίγα μόνο μέτρα από το σημείο που ο δολοφόνος πάρκαρε το μηχανάκι του και εξαπέλυσε τη φονική επίθεση.

O Σταύρος Mπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, μίλησε στο LIVE NEWS για το νέο βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας.

«Βλέπουμε πως ο δράστης είχε στη ζώνη το μαχαίρι, στρατιωτικά. Αυτό δείχνει πως το είχε προσχεδιασμένο. Τι δεν θυμάται; Ο σκοπός αποκλείεται να μην το βλέπει. Έστω με την περιφερειακή του όραση. Πώς δεν το είδε; Το είδε και δεν έδωσε καμία σημασία. Δεν νομίζω ότι το έκανε επίτηδες αλλά νομίζω πως ήταν παγερά αδιάφορος».

Loading