Άγιον Όρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 58χρονο μοναχό – Εντοπίστηκε χθες η λέμβος του

Κανένα αποτέλεσμα για τέταρτη συνεχόμενη μέρα που γίνονται έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους για τον εντοπισμό του 58χρονου μοναχού, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα όταν βγήκε για ψάρεμα με αλιευτικό σκάφος στον Σιγγιτικό Κόλπο.

Aπό πλωτό σκάφος του Λιμενικού εντοπίστηκε η λέμβος του μοναχού και ρυμουλκήθηκε στο λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους χτες το μεσημέρι. Στις 22 Δεκεμβρίου ενημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ότι ο 58χρονος ερασιτέχνης αλιέας δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

propoli

Οι Λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Ουρανούπολης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, ενημερώθηκαν υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου, και ξεκίνησαν άμεσα εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό του 58χρονου αλιέα, με την συμμετοχή δύο πλωτών αλλά και περιπολικών οχημάτων του Λιμενικού καθώς και δύο ιδιωτικών σκαφών.

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: «Σας ευχαριστώ γυναίκες που ανοίγετε με την ύπαρξη σας δρόμο για εμένα» – Οι αντιδράσεις & η απάντησή της για τους «Πρωταγωνιστές» (pics)

Loading