Αίας Μανθόπουλος: «Το 24ωρο μου περνάει πολύ δύσκολα» αποκάλυψε η τελευταία του σύντροφος

«Η μόνη μου παρηγοριά είναι κάθε μέρα όταν έρχομαι να τον δω στο νεκροταφείο» ανέφερε η τελευταία του σύντροφος.

Λίγες εβδομάδες πέρασαν από την ημέρα που ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος έφυγε από τη ζωή, και η τελευταία σύντροφός του Ελισάβετ Σταμοπούλου μίλησε στο «Πρωινό» για τη συγκεκριμένη απώλεια.

propoli

Αρχικά, δήλωσε:

«Κάθε λεπτό μου λείπει. Δεν υπάρχει ώρα της ημέρας που να μη μου λείπει, δεν υπάρχει λεπτό της ημέρας που να μην μου λείπει. Η μόνη μου παρηγοριά είναι κάθε μέρα όταν έρχομαι να τον δω στο νεκροταφείο».

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στη σχέση με τα παιδιά του είπε: «Πάντα είχα μια καλή διάθεση απέναντι στα παιδιά του αλλά οι συνθήκες πια δεν το επιτρέπουν, οπότε καλύτερα να μην ανακατεύομαι σε αυτά».

Όπως είπε, έγινε ταφή και όχι καύση.

Συγχρόνως, για σχετικά με την υπόθεση των κληρονομιών, ξεκαθάρισε: «Οι νόμιμοι κληρονόμοι του μέχρι στιγμής, εφόσον δεν έχει βρεθεί κάποια διαθήκη ή κάτι άλλο, είναι η μητέρα του, τα τρία του παιδιά και η εν διαστάσει σύζυγός του, αυτοί θα πάρουν και τα νόμιμα δικαιώματα. Εγώ δεν έχω καμία απολύτως εξασφάλιση, ούτε περιμένω κάτι οικονομικό. Η οικογένειά του έχει να διαχειριστεί την περιουσία του, η οποία είναι αξιόλογη υποθέτω».

Παράλληλα, για την απώλεια αποκάλυψε: «Το 24ωρο μου περνάει πάρα πολύ δύσκολα, είναι αυτό που σας λέω ότι ακόμα δεν μπορώ να διαχειριστώ το χαμό του. Θα ήθελα να τον είχα δίπλα μου και εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε περιουσίες, ούτε τίποτε άλλο. Με ενδιαφέρει μόνο ο άνθρωπός μου, αυτός που μου λείπει. Η έλλειψη του είναι τόσο έντονη, αλλά και η παρουσία του τουλάχιστον για μένα, είναι επίσης έντονη. Μια και μοναδική φορά τον είδα στον ύπνο μου πριν πεθάνει.

Περπατούσαμε σε έναν κήπο, έμοιαζε να μην είναι ο Αίας, να είναι κάποιος άλλος, όμως μου κράταγε συνέχεια το χέρι και κάποια στιγμή κατεβήκαμε μια σκάλα, έτσι όπως ήταν στο σπήλαιο της Παιανίας για να βγάλουμε κάποια εισιτήρια και εκεί ξαφνικά είδα τον Αία με την μορφή του, να συνεχίζει να με κρατάει, δεν μου άφησε καθόλου το χέρι και με ένα τραύμα στο κεφάλι του, όπως ήταν μετά την εγχείρηση για το εγκεφαλικό. Αυτή ήταν η μοναδική φορά που τον είδα».

Και πρόσθεσε: «Έχω κρατήσει τον υπέροχο χαρακτήρα του, την πλούσια ψυχή του και αυτό που μου έλεγε, αλλά δεν κράτησε μου φαίνεται, ότι “Εγώ Ελισάβετ δεν θα σε αφήσω μόνη σου. Εγώ θα είμαι δίπλα σου”. “Ντουπ” μου έκανε κια πάταγε το πόδι του κάτω. Μάλλον δεν μπόρεσε να το κρατήσει, θα ήταν τόσο όμορφο να ήμασταν μαζί και να “φεύγαμε” μαζί…».

Έπειτα, η Ελισάβετ Σταμοπούλου είπε: «Πηγαίνω κάθε μέρα στο νεκροταφείο, ανακουφίζομαι να είμαι κοντά του και να μιλάμε. Πίνουμε καφέ και περνάμε λίγη ώρα μαζί, όπως κάναμε και όταν ήμασταν μαζί, είτε έπαιρνε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο και βάζαμε το καφεδάκι μας και μιλάγαμε, είτε ήμασταν μαζί και τον πίναμε. Ο δικός μου ο Αίας ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μοναδικός, πανέξυπνος, με χιούμορ. Πέρασε πολλά και δύσκολα πράγματα, θα ήθελα να μπορούσα να του είχα δώσει, μερικά χρόνια ακόμα όμορφα, δεν ήταν δυνατόν».

Στο τέλος, ολοκλήρωσε: «Όχι, εγώ δεν έχω καμία απολύτως εξασφάλιση, ούτε περιμένω κάτι οικονομικό. Η οικογένειά του έχει να διαχειριστεί την περιουσία του, η οποία είναι αξιόλογη υποθέτω».

Δείτε επίσης: Αίας Μανθόπουλος: Τι θα απογίνει ο πύργος που είχε στη Ρουμανία

Loading