Με καθυστερήσεις και αλλαγές συνεχίζονται σήμερα τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς οι ισχυροί άνεμοι επιμένουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές της χώρας και, σύμφωνα με την ΕΜΥ, φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ. Οι αναχωρήσεις από Πειραιά μετατίθενται για μετά τις 9 το πρωί.
Από το λιμάνι του Πειραιά, τα πρωινά δρομολόγια των επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων αναμένεται να πραγματοποιηθούν μετά τις 9 το πρωί, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα περισσότερα δρομολόγια εκτελούνται κατά την κρίση των πλοιάρχων, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Περιορισμοί σε Ραφήνα και Λαύριο ισχύουν επίσης, καθώς από τα δύο λιμάνια δεν προβλέπεται η εκτέλεση των προγραμματισμένων δρομολογίων έως τις 12 το μεσημέρι.
Εξαίρεση αποτελεί, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, το πρωινό δρομολόγιο από τη Ραφήνα προς το Μαρμάρι, με προγραμματισμένη αναχώρηση στις 8 το πρωί.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλούνται να επικοινωνούν πριν από την αναχώρησή τους με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, ώστε να ενημερώνονται για ενδεχόμενες αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
![]()

