Τι δήλωσε ο συνήγορος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι «υπάρχουν άλλοι δύο ύποπτοι, το θέμα είναι εάν υπάρχει και τέταρτο αυτοκίνητο, όπως λέμε από ημέρες», συμπληρώνοντας ότι θα αναζητηθούν πρόσθετα στοιχεία από κάμερες ασφαλείας.
Ο κ. Κούγιας ανάφερε ακόμη ότι «ο Άλκης δεν πήγαινε καν συχνά στο γήπεδο, οι φίλοι του πήγαιναν πιο συχνά, αλλά δεν ήταν από αυτούς που προκαλούσαν».
Παράλληλα, δήλωσε πως «μαζί με τους γονείς του Άλκη, θα πάμε στην ηγεσία του Αρείου Πάγου και θα ζητήσουμε να γίνει η διεξαγωγή της δίκης σε άλλη πόλη».
Δείτε επίσης: Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για το γηροκομείο-κολαστήριο στα Χανιά: Κακομεταχείριση, υποσιτισμός, άθλιες συνθήκες υγιεινής
- Μεταφορά πολιτών από την Τουρκία για τη φιέστα του Ερντογάν στα κατεχόμενα
- Διάσωση 108 μεταναστών, συμπεριλαμβανομένου βρέφους 11 μηνών, ανοιχτά της Λιβύης
- Γάζα: Τουλάχιστον 57 νεκροί σε νέες ισραηλινές επιθέσεις
- Βατικανό: Διακοπή τηλεφωνικών επικοινωνιών κατά τη διάρκεια του Κονκλαβίου για την εκλογή νέου Πάπα
- Νέα από την Τρίτη: Ανακοινώσεις για ΕΝΦΙΑ, τεκμήρια και ενοίκια