Αλεξανδρούπολη: Αντίσταση και αποκλεισμός του αεροδρομίου ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη

Αλεξανδρούπολη: Αντίσταση και αποκλεισμός του αεροδρομίου ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη

Αγρότες αποκλείουν το αεροδρόμιο στην Αλεξανδρούπολη κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική τους κατάσταση. Σε αναταραχή βρίσκονται οι αγρότες της Αλεξανδρούπολης, καθώς προετοιμάζονται για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το πρωί της Τρίτης. Στο αεροδρόμιο Δημόκριτος, εκατοντάδες τρακτέρ και αγρότες έχουν συγκεντρωθεί με σκοπό τον αποκλεισμό του.

Ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης εξέδωσε μια σφοδρή ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται: «Ο αγροτικός κόσμος είναι σε κατάσταση απελπισίας. Οι υποσχέσεις που μας έχουν δοθεί επανειλημμένα δεν τηρήθηκαν ούτε στο ελάχιστο. Η φτώχεια μας χτυπάει την πόρτα, η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν απολύτως σχεδιασμό». Εν μέσω αυτής της κατάστασης, οι αγρότες έχουν αρχίσει ήδη μηχανοκίνητη πορεία με αγροτικά μηχανήματα, καταλαμβάνοντας το εσωτερικό του αεροδρομίου, περιμένοντας την προσγείωση του Πρωθυπουργού.

Ακολουθώντας, ο Πρωθυπουργός προγραμματίζει να μεταβεί στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, όπου θα επισκεφθεί τον Σταθμό Συμπίεσης Φυσικού Αερίου της ΔΕΣΦΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής και τις εγκαταστάσεις της Interplast. Αργότερα, θα επισκεφθεί το Μουσικό Σχολείο Κομοτηνής και το υπό ανέγερση Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής ΙΣΝ.

Πηγή περιεχομένου: in.gr

Loading

Play