Άλιμος Αττικής: Με κορωνοϊό περισσότερα από 100 άτομα μετά από κορωνοπάρτι σε beach bar

Χωρίς μάσκες, χωρίς αποστάσεις και χωρίς συναίσθηση του κινδύνου, εκατοντάδες άτομα διασκέδαζαν σε πασίγνωστο κλαμπ του Αλίμου – Η ξέφρενη διασκέδαση δεν άργησε να φέρει ανησυχία σε πάνω από 100 άτομα που συμμετείχαν στο σχολικό κορωνοπάρτι.

Μετά από αυτό το πάρτι σχολείων που έγινε το τελευταίο Σάββατο του Ιουνίου, πάνω από 100 άτομα νόσησαν και πλέον δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό. Μετά από ένα ολονύχτιο ξεφάντωμα με τους θαμώνες να συνωστίζονται κατά διαστήματα ο ένας πάνω στον άλλον.

propoli

Τους αρχικούς φόβους και τη φημολογία που αναπτύχθηκε στη συνέχεια επιβεβαίωσαν ορισμένοι από τους μαθητές που νόσησαν. Με αναρτήσεις στα social media έγραψαν ότι βιώνουν αυτό που δεν έβαζαν στο μυαλό τους, όταν ξεκινούσαν από τα σπίτια τους.

Στο μεγάλο πάρτι που ετοιμαζόταν από τις αρχές Ιουνίου για το τέλος της σχολικής χρονιάς έδωσαν το “παρών” μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων. Με τους υπεύθυνους να υποστηρίζουν ότι είχαν πάρει μέτρα για να τηρηθούν οι αποστάσεις. Κάτι πάντως που διαψεύδουν οι εικόνες της επίμαχης νύχτας.

Τις επόμενες μέρες , ορισμένοι από τους μαθητές άρχισαν να παρουσιάζουν τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα και τα τεστ που έκαναν βγήκαν θετικά.

Πολλοί φοβούνται μήπως έχουν νοσήσει και είναι ασυμπτωματικοί με κίνδυνο να μεταδώσουν τον ιό και άλλοι ανησυχούν μήπως εκδηλώσουν τη νόσο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Οι εικόνες στο κλαμπ του Αλίμου εντάσσονται όπως φαίνεται σε ένα γενικότερο κύμα χαλάρωσης που παρατηρείται σε ολόκληρη τη χώρα. Από την Αθήνα, μέχρι την Κρήτη, την Πελοπόννησο, τα νησιά και τη Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά με την μετάλλαξη Δέλτα να καλπάζει. Τους εμβολιασμούς να φρενάρουν και τον αριθμό των κρουσμάτων να αυξάνεται το τελευταίο διάστημα σταθερά ανησυχητικά.

Οι εικόνες τόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο και κάτω από το φως της μέρας, προβληματίζουν όλο και περισσότερο. Με μικρούς μαθητές να νοσούν και τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Δείτε επίσης: Κικίλιας: H μετάλλαξη «Δέλτα» θα επικρατήσει και στην Ελλάδα – «Τι άλλο χρειάζεται για να καταλάβουμε τον κίνδυνο;»

Loading