Στον μοναχό που αγνοείται από 22 Δεκεμβρίου ανήκει η σορός.
Στον 58χρονο μοναχό, που τα ίχνη του χάθηκαν από τις 22 Δεκεμβρίου, όταν είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στις 11/01/2022 σε παραλία της Σκοπέλου. Η σορός είχε μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας και αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του.
Υπενθυμίζεται πως ο 58χρονος μοναχός είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20-12-21 στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε αγνοείται.
Μάλιστα, ότι η λέμβος του άτυχου μοναχού είχε εντοπιστεί χωρίς τον ίδιο μετά από έρευνες των λιμενικών Αρχών στον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Σκόπελος: Βρέθηκε πτώμα άνδρα που φοράει ράσα (pics)
- Δεσμεύσεις Νετανιάχου για ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας σύμφωνα με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Συνεχιζόμενοι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Ιράν: Τέταρτη νύχτα επιθέσεων
- Τζορτζ Όσμπορν: Σχεδόν ολοκληρωμένη η συμφωνία για τα Γλυπτά του Παρθενώνα
- Αλλαγές στις προσλήψεις δημόσιων υπαλλήλων μέσω ΑΣΕΠ για τρίτεκνους και πολύτεκνους
- Κρίσιμες ισορροπίες στον Καναδά: Ο Κάρνεϊ, ο Τραμπ και η πιο δύσκολη σύνοδος G7