Με μεγάλη χαρά εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο γήπεδο του «Ασύλου του Παιδιού» στη Θέρμη, Θεσσαλονίκης, προσφέροντας νέες δυνατότητες για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.
Η ανακαίνιση πραγματοποιήθηκε με τη γενναιόδωρη χορηγία του Τεκτονικού Ιδρύματος. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Γεώργιος Μπινιάρης, καθώς και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η πρόεδρος του «Ασύλου του Παιδιού», κ. Φωτεινή Παπαδάμου, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον κ. Μπινιάρη για την υποστήριξή του. Ο πρόεδρος του Ιδρύματος τόνισε ότι η δράση αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα «Οι Τέκτονες για το Παιδί», το οποίο στοχεύει στη στήριξη των παιδιών.
Ο κ. Μπινιάρης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, παρέθεσε τη φράση του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ: «Όλοι κάποτε είμαστε παιδιά, όμως μερικοί το ξεχνούν». Υπογράμμισε ότι το Ίδρυμα δεν ξεχνά αυτή την αλήθεια.
![]()

