Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη αναβολή
Χωρίς παρελάσεις θα γίνει για άλλη μια χρονιά το καρναβάλι της Πάτρας όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Κ. Πελετίδης. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που δεν θα γίνει το καρναβάλι στην περιοχή.
Να αναφερθεί πως πριν από λίγες μέρες ο κ. Πελετίδης είχε στείλει επιστολή στον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη ενώ τις τελευταίες μέρες, οι δείκτες της πανδημίας δεν επιτρέπουν να γίνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις.
Το ποιες ακριβώς εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, θα αποσαφηνιστεί την ερχόμενη Τετάρτη, σύμφωνα με τον δήμαρχο της Πάτρας.
Όπως αναφέρει το Επιμελητήριο της Πάτρας τον πρώτο χρόνο αναβολής των εκδηλώσεων τα έσοδα που χάθηκαν έφταναν τα 30 εκατομμύρια ευρώ.
Δείτε επίσης: Πάτρα: Το τραγούδι που έγραψε ο πατέρας των τριών κοριτσιών για τον θάνατό τους – «Υπάρχουν κάποια κενά» λέει ο Πάκος
- Βαγιαδολίδ – Μπαρτσελόνα 1-2: Ανατροπή και επανάκαμψη για τους Καταλανούς
- Ζωδιακές προτάσεις: Σήμερα τα Do’s και Don’ts για τα ζώδια
- «Η Μπαρτσελόνα επικράτησε της Βαγιαδολίδ και διατήρησε τη διαφορά από τη Ρεάλ»
- Αποκλεισμός της Γκενκ από τη διεκδίκηση του τίτλου από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
- Η Ίντερ κοντά στη Νάπολι με νίκη απέναντι στη Λέτσε