Μία μέρα μετά την αποκάλυψη αντίστοιχου περιστατικού στην ίδια περιοχή
24 ώρες μετά την καταγγελία της υπόθεση bullying και εκβιασμού 13χρονου μαθητή στον Γαλατά Τροιζηνίας, και την αποκάλυψη των βασάνων που αναγκαζόταν να υποστεί το άτυχο παιδί, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα κρούσμα τραμπουκισμού μεταξύ συμμαθητών, που κατέληξε σε συλλήψεις από την τοπική αστυνομία.
Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, παρέες νεαρών μαθητών Γυμνασίου κάθονταν στην παιδική χαρά του Γαλατά. Ξαφνικά, χωρίς καμία προφανή αιτία, μαθητής της Γ’ τάξης πλησίασε έναν άλλο μαθητή της Β’ και του έσβησε το τσιγάρο που κρατούσε στο μπράτσο του.
Το γεγονός καταγγέλθηκε από τον μαθητή και τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας, όπου, μετά από έρευνες που διεξήχθησαν, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και συνελήφθη. Μαζί του συνελήφθησαν και οι γονείς του, με την κατηγορία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Δείτε επίσης: Σοκαριστικό περιστατικό bullying σε ανήλικο στη Γαλατά: Του αποσπούσαν χρήματα με απειλές για την οικογένεια του
- Μεταγραφή από Amazon στη Meta: Ο Ντέιβ Μπράουν αναλαμβάνει ρόλο υποδομών
- Μουντιάλ 2026: Ο Μπαπέ σπάει ρεκόρ και γίνεται ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών
- Αγγλία: Θρίαμβος στον μικρό τελικό του Μουντιάλ 2026 με 6-4 επί της Γαλλίας
- Διαταγή Τραμπ για επιθέσεις κατά του Ιράν μετά τις απώλειες στην Ιορδανία
- Σοκ από την ανακάλυψη: Μωρά που άλλαξαν στο μαιευτήριο 38 χρόνια πριν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
