Τι ποσοστό των ασθενών έχουν κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου
Αισθητά μειωμένος είναι ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, αφού οι μολύνσεις είναι στις 2.831. Αντίθετα, υψηλός παραμένει ο αριθμός των θανάτων οι οποίοι ανέρχονται στους 91.
Όσον αφορά τους διασωληνωμένους, μάχη για τη ζωή τους δίνουν 662 συμπολίτες μας. Από αυτούς, οι περισσότεροι σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι. Πιο συγκεκριμένα, το 82,33% δηλαδή 545 ασθενείς έχουν κάνει τη μια δόση του εμβολίου ή δεν έχουν εμβολιαστεί, ενώ το 17,67% των διασωληνωμένων δηλαδή 117 ασθενείς έχουν κάνει και τις δύο δόσεις.
Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνουν αύριο Δευτέρα (20/12) δωρεάν τεστ (vid)
- Αποκαλύψεις στην υπόθεση Μαζωνάκη: Πώς βρέθηκαν οι ουσίες για τη μέθη στο ιατρείο της Καρνεάδου και ο ρόλος της 61χρονης αναισθησιολόγου
- Κρίσιμη απόφαση για το μέλλον του Κίναν Έβανς στη Ζάλγκιρις Κάουνας τον Νοέμβριο
- Ρεκόρ συμμετοχής στο Ισραήλ: Στο 66,7% η προσέλευση έως τις 18:00 στις εκλογές
- Επιστολή AHI προς Μ. Ρούμπιο: Σαφής παρέμβαση για το τουρκολιβυκό μνημόνιο και το διεθνές δίκαιο
- 28η Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ: Το «ΟΧΙ» του 1940 ως διαχρονικό σύμβολο ενότητας και εθνικής υπερηφάνειας
![]()
