Τι ποσοστό των ασθενών έχουν κάνει και τις δύο δόσεις
Γνωστός έγινε σήμερα ο αριθμός κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, 19.509 συμπολίτες μας μολύνθηκαν από χθες, ενώ 82 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Μειωμένος μεν, υψηλός δε είναι ο αριθμός των διασωληνωμένων για άλλη μια μέρα, αφού 485 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι. Από αυτούς, η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι.
Πιο συγκεκριμένα, το 75,05% των ασθενών δηλαδή 364 ασθενείς είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι, και το υπόλοιπο 24,95% δηλαδή 121 ασθενείς έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους.
Δείτε επίσης: Θεμιστοκλέους: «Δεν θα υπάρξει τέταρτη δόση εμβολίου στον γενικό πληθυσμό»
- Στα δικαστήρια ο 22χρονος για τον θάνατο της 20χρονης μετά από χρήση ναρκωτικών σε μουσικό πάρτι
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά, θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο
- Χαλκιδική: Κακώσεις στον θώρακα και τη σπονδυλική στήλη έδειξε η νεκροψία της 51χρονης που πέθανε μετά από αιμοκάθαρση
- Δίκη στα Χανιά: 341 μάρτυρες για την υπόθεση παρένθετης μητρότητας και εικονικών ιατρικών πράξεων
- Χειμερινή ώρα: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω και τι λέει το υπουργείο Μεταφορών
![]()
