Άγγελος Τουλούπης | Για πρώτη φορά Έλληνας ιππέας πάει στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος

Πρόκειται για μια μεγάλη διάκριση για την ελληνική ιππασία καθώς ο Άγγελος Τουλούπης είναι ο πρώτος ιππέας από τη χώρα που πάει σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος υπερπήδησης εμποδίων, καταλαμβάνοντας τη 22η θέση.

Ο Άγγελος Τουλούπης μιλώντας στο Mega, περιέγραψε τη μεγάλη επιτυχία του και τον στόχο του για του χρόνου, που είναι εκ νέου η πρόκριση στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος και η καλύτερη θέση στη διοργάνωση.

propoli

«Το άλογό μου και ο καλύτερος μου φίλος παράλληλα, τα έδωσε όλα κατά τη διάρκεια του αγώνα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Καταφέραμε κάτι πολύ μεγάλο για την ελληνική ιππασία και με την ευκαιρία θέλω να βοηθήσω την ελληνική ομοσπονδία ιππασίας για τη στήριξη που μας προσφέρει» είπε αρχικά ο Άγγελος Τουλούπης.

«Τα εμπόδια ήταν από 1,60 έως 1,65. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ιππασίας στον κόσμο, και ανταγωνίστηκα με μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητές στον κόσμο. Βγήκαμε 22οι στον κόσμο και τώρα ο στόχος μας είναι του χρόνου να προκριθούμε και να μπούμε στην 10άδα» πρόσθεσε ο αθλητής.

«Η Ιόλη Μυτιληναίου κατάφερε να προκριθεί στην Ολυμπιάδα. Εγώ βρίσκομαι τα τελευταία 12 χρόνια στην Αυστρία καθώς είναι πιο εύκολες οι μετακινήσεις στην Ευρώπη» κατέληξε ο Άγγελος Τουλούπης.

Loading