Φωτογραφία από Ηλεία LIVE

Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας: «Η φωτιά είναι δουλειά εμπρησμού και έχουμε στοιχεία»

Στο Documento.gr μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η φωτιά είναι προϊόν εμπρησμού, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να είναι σε ετοιμότητα.

Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι οι δύο πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σήμερα , την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή , στις περιοχές Ηράκλεια και Φλόκα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας προκάλεσαν προβληματισμό.

propoli

«Έχουμε στοιχεία και φωτογραφίες ειδικά για την πυρκαγιά στην περιοχή Φλόκα ότι πρόκειται για εμπρησμό. Η κατάσταση εκεί ευτυχώς είναι ελεγχόμενη ενώ ελεγχόμενη φαίνεται ότι είναι και η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Ηράκλεια, όπου όμως για προληπτικούς λόγους ζητήσαμε από τους κατοίκους του χωριού να φύγουν», τόνισε ο κ Γιαννόπουλος.

Κάτοικοι καταγγέλλουν πλιάτσικο στις περιουσίες τους

Πλιάτσικο στις περιουσίες τους καταγγέλλουν κάτοικοι στις καμένες εκτάσεις Αιγιάλειας καθώς όπως αναφέρουν σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ εκκενώνουν τα σπίτια τους και επικρατεί πανικός επιτήδειοι προσπαθούν να κλέψουν τις περιουσίες τους.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν επιτήδειοι κρέμονται από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους προκειμένου να σπάσουν παράθυρα και να μπουν στα σπίτια τους, ενώ κάποιοι κρύβονται στις πισίνες μέχρι να φύγουν οι κάτοικοι και η αστυνομία από το σημείο.

Δείτε επίσης: Εύβοια: Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να συγκεντρωθούν στην παραλία

Loading