Νέο τρόπο προκειμένου να αποκτούν πρόσβαση τον τραπεζικό σας λογαριασμό έχουν βρει απατεώνες οι οποίοι με την μέθοδο των SMS έχουν κλέψει χρήματα.
Συγκεκριμένα στέλνουν ένα SMS το οποίο τους ειδοποιεί ότι πρέπει να μπουν σε καραντίνα και μαζί του έχουν επισυνάψει ένα λινκ για περισσότερες πληροφορίες.
Πατώντας σε αυτό το λινκ αυτόματα κατεβαίνει ένα trojan (πείτε το δούρειο ίππο) ο οποίος κρύβει μέσα έναν ιό ο οποίος εγκαθίσταται στο κινητό σας.
Από αυτό τον ιό οι απατεώνες αποκτούν πρόσβαση στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς καθώς έχουν πρόσβαση σε όλους τους κωδικούς που έχετε πληκτρολογήσει.
Δείτε το μήνυμα:

Δείτε επίσης: Δένδιας: «Η Ελλάδα είναι και πάλι παρούσα στη Λιβύη» (pic)
- Επιστροφή της Ταράτσας του Φοίβου στο θέατρο Άλσος
- Κοινωνικές ανισότητες: Πόσες ζωές κόβουν;
- Εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη: Έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. για την έκρηξη σε τράπεζα και σχέσεις με φυλακισμένους
- Σοβαρό τροχαίο στην ΕΟ Θεσσαλονίκης Μουδανιών: ΙΧ συγκρούστηκε με όχημα έργου, τραυματίας ο εργάτης
- Τζένη Θεωνά: Έγκυος για δεύτερη φορά
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr