Αποχωρεί από την έρευνα σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος
Με ανάρτησή του ο ιατροδικαστής γνωστοποίησε πως αποχωρεί από την έρευνα και αναλαμβάνουν οι πραγματογνώμονες.
Στην ανάρτησή του ο κ. Λέων αναφέρει: «Προσπάθησα με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ. Αυτό ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου».
Πλέον έχουν οριστεί πραγματογνώμονες για να συνεχίσουν τις έρευνες γύρω από τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη.
«Προσπάθησε με κάθε τρόπο να βοηθήσω το ευρύ κοινό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερα τους όρους και τις έννοιες της ιατροδικαστικής επιστήμης που εμφανίζονταν στα σχετικά ρεπορτάζ» έγραψε θεωρώντας ότι «αυτό ήταν το χρέος μου ως επιστήμονα και το έκανα συχνά σε βάρος της δουλειάς και του προσωπικού μου χρόνου».
Δείτε επίσης: Στην Ιαπωνία ο Ν. Δένδιας – «Κοινή προσήλωση σε Διεθνές Δίκαιο»
- Η εθνική υδατοσφαίρισης ξεκινά με Μαυροβούνιο στο World Cup του Σίδνεϊ
- Νέες ρυθμίσεις για αναπηρία και στέγαση από τον νόμο του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής
- Σοβαρές αδυναμίες στον νέο οργανισμό του ΑΠΘ καταγγέλλουν μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης
- Σημαντική συνεργασία Ελλάδας και Πορτογαλίας σε άμυνα και οικονομία
- Ανατρεπτική άνοδος στις τιμές του πετρελαίου – Το Brent ξεπέρασε τα 95 δολάρια
![]()
