Η διαμαρτυρία κράτησε πολλές ώρες στον αυτοκινητόδρομο της εθνικής οδού Κορίνθου – Πάτρων
Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, στην Κορινθία, μετά την αποχώρηση των διαδηλωτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 20χρονου, που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος.
Ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Πατρών, παρέμεινε κλειστός στο ύψος του Ζευγολατιού για πάνω από τέσσερις ώρες γεγονός το οποίο δημιούργησε μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα καθώς έγινε εκτροπή των οχημάτων μέσω του κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου, για όσους κατευθύνονταν προς Πάτρα.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως νωρίτερα είχε επικρατήσει ένταση με τους συγκεντρωμένους Ρομά να πετούν πέτρες στο οδόστρωμα.
Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ: Πού θα γίνουν αύριο Παρασκευή 29/10 δωρεάν rapid test
- Γυρίζει σελίδα ο Παναθηναϊκός: επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Μπασκόνια
- Έκρηξη στον Κολωνό: «Δεν είναι τρομοκρατία», λέει ο Μ. Χρυσοχοΐδης και μιλά για σύντομες απαντήσεις
- Σφοδρά πλήγματα στην Ουκρανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί μέσα στη νύχτα
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια, ομίχλες το πρωί
- UrbCitizenPower: η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη διαπεριφερειακή συνάντηση της Κόσιτσε
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
